Vågar

Det är viktigt att hitta en våg som passar till dina behov

Vågar

Oavsett om det är till privat eller till professionell användning är det viktigt att hitta en våg som passar till dina behov. Om man har en butik har man typiskt användning för en typ av våg inne i butiken och en annan typ av våg ute på lagret, det kan vara en våg som kan väga pallar. I sitt hem har man också användning av olika typer av vågar. Man har användning för en typ av våg i badrummet när man själv ska väga sig, och en annan typ av våg i köket när man ska väga matvaror. Hos vagexperten.se har de ett stort urval av vågar. Om man letar efter en ny våg kan det alltid löna sig att titta förbi på deras sida och få inspiration till ditt köp.

Precisa butiksvågar som är lätta att ställa in

En butiksvåg är viktig att ha i butiker där kunderna köper något efter vikt. Det kan vara frukt, grönsaker eller nötter i mataffären. Det kan även vara godis i godisaffären. Det blir mer och mer populärt att betala för vikten av det man köper. Kunderna vill nämligen hellre ha möjligheten för att köpa det som de ska använda snarare än att köpa en i förväg bestämd mängd.

Det är viktigt att en butiksvåg är helt precis. Om det är för stora skillnader i vad den väger kommer även priserna att bli olika. Då vill kunderna känna sig lurade. Vågen ska alltså väga rätt. Det är även viktigt att butiksvågen är lätt att använda för kunderna om de själv ska väga deras varor.

Hos vagexperten.se kan du få många olika butiksvågar. Gemensamt för dem alla är att de är lätta att ställa in och om priset på en vara ändrar sig är det enkelt att ställa in vågen med det nya priset. Utöver detta är vågarna precisa och lätta att använda för kunderna.

Mobila pallvågar med flera funktioner

På ett butikslager eller en annan typ av lager kan det vara bra att ha en pallvåg. En pallvåg är en stor platt våg som det är enkelt att placera en pall på. Pallvågen är lätt att flytta runt på lagret. Den har hjul och väger inte så mycket. Man kan därför flytta vågen till pallen där den ska vägas, istället för att flytta pallen till vågen.

Vagexperten.se har även pallvågar som kan användas att väga större djur på. Man placerar en platta ovanpå pallvågen, nollställer den och så får djuret komma upp på plattan. Det är ett lätt sätt att väga djuren på eftersom man inte behöver lyfta upp eller bära dem.

Badrumsvågar med många funktioner

Vagexperten.se har ett stort urval av badrumsvågar. De flesta av vågarna kan mer än att bara berätta vad man väger. De kan till exempel också mäta hur stor fettprocent man har, hur mycket vatten man har i kroppen, samt vad ens skelettmassa är i förhållande till kroppsvikten. Det är därför enkelt att följa med och mäta din kropps utveckling och hälsotillstånd. Badrumsvågarna kan väga helt upp till 225 kilo och riktar sig därför också till de som är lite mer kraftigt byggda. Vågarna kan därför användas i simhallar, träningslokaler, hos doktorn eller liknande där det kommer människor med olika storlek och kroppstyp.

Alla badrumsvågarna är tillverkade i en snygg design. Det är därför inte något man skäms över att ha stående ute i badrummet. Vågexperten.se har även badrumsvågar som är tillverkade speciellt till blinda och synskadade. Det är vågar som säger vikten högt när du står på vågen. Som blind eller synskadad kan man därför också använda en våg. Några gånger är det också bara bra att vågen säger vikten högt eftersom den på vissa vågar ibland försvinner snabbt från displayen.