Uncategorized

En våg – den perfekta julklappen!

Våg

Har du svårt att hitta julklapp till någon som har allt? Köp en våg!

Vågexperten har vågar för alla tillfällen, och här bjuder vi på några finurliga och bra tips så här i juletider.

Till träningsfreaket: Personvåg Body-fat KERN MFB är en snygg kroppsfettsmätare för hälsomedvetna. Det här är vågen som hjälper dig att uppnå dina mål! Vågen mäter kroppsfett, kroppsvätska och muskelmassa med en noggrannhet på 0,1 % såväl som kroppsvikt och skelettmassa i 0,1 kg intervaller. Den är utformad i en elegant silvermetallisk design och har en robust vågplatta av plast med 12 kontaktpunkter för maximal precision. Vågen är enkel att rengöra, är halksäker och har minne för upp till 10 personer (kön, ålder, längd). KERN MFB har en låg höjd för säkert fotfäste och platsbesparande förvaring. Den har dessutom en integrerad AUTO-off funktion för att spara på batterierna och en stor högkontrast display som är lätt att läsa av. Alla Vågexpertens badrumsvågar garanterar dig en god användarupplevelse, ett precist mätresultat och en lång hållbarhet på grund av den goda kvaliteten.

Till den som reser ofta: Bagagevåg BEURER LS 10 är en liten och smidig våg, helt perfekt att ta med i resväskan. Den är mycket praktisk att ha med sig för att väga bagaget och slippa tråkiga, extra avgifter för bagageövervikt. Vågen är naturligtvis också praktisk att använda till andra ändamål, t.ex. att väga paket. BEURER LS 10 väger bagage eller varor upp till 50 kg, med 50 g precision. Lättläst display och inbyggd LED lampa.

Vågexperten har störst sortiment av vågar på nätet, de vassaste priserna och är mycket angelägna om att även ge den bästa kundservicen. Hos oss har du gratis frakt vid köp över 300 kr, snabb leverans och prisgaranti. Om du hittar en vara billigare någon annanstans, är du välkommen att kontakta oss – vi matchar priset!

På https://www.vagexperten.se/ hittar du hela sortimentet – välkommen in!