Ikke kategoriseret

Med en sänkningssats kan du enkelt sänka din bil

sänkningssats

En sänkningssats gör det möjligt för dig att sänka din bil mellan 4 och 6 centimeter. Om du kan en del om bilar kommer du själv enkelt att kunna sätta på en sänksats på din bil. Har du inte så stora kunskaper på området kan en bilmekaniker hjälpa dig. På så sätt kommer din bil snabbt att se ut som du önskar. Det är därför ett väldigt enkelt sätt för dig att ändra din bils utseende på så det passar till dig och dina behov.

Ett bra ställe för dig att köpa en sänkningssats på är Billiga-coilovers.se. Det är en webshop där de har specialiserat sig i sänkningssatser och andra saker till ditt underrede. De hjälper dig med att hitta den riktiga lösningen för just dig. Allt efter vilken bil du har är det viktigt att du väljer den rätta sänksatsen. På webshoppen kan du skriva in vilket bilmärke, vilken modell och vilken typ du har så visas de sänkningssatser som är relevanta för dig. På webshoppen hittar du också en rad tips till hur du bäst sätter på sänkningssatsen och vad du ska vara uppmärksam på.

Om du vill sänka din bil med mer än 4 centimeter är det en bra idé att du monterar sänkningsfjädrarna på sportsstötdämpare. De är tillverkade för att kunna klara en större press och håller därför i mycket längre tid än andra former för lösningar. Har du en äldre bil bör du alltid byta bilens stötdämpare till sportsstötdämpare oavsett hur mycket du vill sänka bilen. Det beror på att dina gamla stötdämpare inte vill klara att bilen sänks.

Är du inte säker på vilken typ av sänksats du ska köpa är du alltid välkommen till att kontakta Billiga-coilovers.se. På så sätt kan vi enkelt hjälpa dig vidare så att du kan beställa rätt produkt för just din bil.